Pensionär

För dig som är pensionärTräna skonsamt fram rörlighet, förbättra din balans, få upp din koordination och öka din falltrygghet.


Känner du för att börja träna i lugnt tempo så finns Aikido, en japansk kampidrott, på Bo Skola. Träning utan tävling tillsammans.


På passen tränar vi balans, koordination och fall. Detta är ett pass som är utmärkt för dig som är ny. Alla tränar tillsammans, män och kvinnor i en positiv och affirmativ anda.


Rörelserna i aikido anpassas efter din förmåga. Det finns ingen övre åldersgräns och aikido rekommenderas som bra kombination av fysisk aktivitet för oss seniorer. Aikidoträningen är varierad och du kommer få röra på hela kroppen med mjuka rörelser anpassade till dig.


Vi erbjuder på frivilligbasis även personliga träningsprogram av vår universitetsutbildade instruktör Max. Hans studier och forskning är inriktad på fysisk aktivitet som utförs av pensionärer. Detta program är ett komplement till aikidoträningen eller om du fått förskrivning av fysisk aktivitet på recept.


Intag sker löpande, så du kan börja så fort du känner för att bli aktiv.


Kontaktperson för pensionärer är:


Max Korkkinen


Mail: max@lidingoaikido.se


Mobil: 0733-58 09 73